onsdag 2 november 2011

välkomna in att tjuvkika!

ni kom har varit här kanske ser lite förändring nu när det inte är kartonger överallt! och tack för alla komplimanger om huset och fina/goda saker ni kommit med! inkluderar dig kim som kom med den glömda pipmuggen - mycket tacksamt vännen!

bilderna kommer i tokordning men mer guidning får ni när ni kommer live =)
här är en förhandsvisning!

homestylare, flyttfirman och städarna har dock inte gjort klart efter sig ;)men det ordnar vi i sinnom tid.

conturan som ska värma oss i vinter och sätta lite extra guldkant på myskvällarna. även låta oss motionera när ved ska kapas, klyvas och bäras. nej vi skippar motionsdelen och köper färdigt. men bära får vi göra...

vardagsrummet, med sin härliga fönsterhörna <3


i vardagsrummet ut mot stökiga hallen...

in i vardagsrummet, även detta i tipp topp - om man bortser från leksaker, filt, tvätt, sönderriven soffa av katterna... men känslan är ändå oslagbar att sitta här!

ena väggen i köket.

köket.

köket.

och köket...

hallen.

tvättstugan, kommer nog alltid vara så här homestylad! åtminstone så länge det är småbarn i familjen.. men tvätta är ju kul!! åtminstone när man är klar med sortering,tvätt, torkning, vikning och stoppat in i garderoberna. just dessa minuterna här efter är sköna innan man sortera, tvättar torkar och viker på nytt =)

master bedroom.där även lillan och tisma sover. även isil som lät sig fångas på bild.

välkommen in i barnrummet.


badrummet som det ska vara =)
kan rekommendera TJ golv och kakel i ronneby. kommer i tid och gör saker snyggt som det ska göras!




ps. ute är ett äppelträd som vi fick i inflyttningspresent planterat och yttligare ett ska planteras som vi fick idag av snälla saara! sen kommer det ett till som vi fick i bröllopspresent av syster med familj. kanske blir det en fruktträdgård här om 20 år hi hih hi. bra att jag övat att göra mos hela hösten!

5 kommentarer:

  1. Ser fram emot att få komma hem till er. Kul att få tjuvkika lite redan nu. Att elda är mysigt nu när hösten och vintern kommer. Kram Tessan

    SvaraRadera
  2. Åh vad fint!! Förstår att ni bara njuter! Spännande med kaktusarna i golvhöjd i de fina fönstren... Bryr sig inte Madicken om dem?

    SvaraRadera
  3. Påminner om en väns hus i Bastasjö, var bor ni?

    SvaraRadera
  4. jag ser också fram emot det tessan! men blir ingen julfika då - antar att ni alla har tröttnat på det. men själv kan jag äta lussekatter hela året!

    du förstår frida att madicken är i backtagen ännu... sen kanske det inte är så passande när man ska barnsäkra... eller kanske hon lär sig tror du? ;)

    vi var inne i ett västervikhus i bastasjö, men de hade två väggar mer än oss. vi har valt helt öppet här nere.

    vi är supernöjda!! är så nöjda med våra val - men har ju bara bott här 4 nätter!

    ps. har kakor i frysen om vi får spontanbesök!

    SvaraRadera
  5. Har ju helt glömt bort att kommentera huset! Skäms på mig! Det är Såååååå fint! Och jag älskar hyllan i barnrummet, var kommer den ifrån?? Trivs ni? Det ser supermysigt ut! Kram

    SvaraRadera