måndag 11 januari 2010

utseende är viktigt!

kom på något roligt nu.

jag tillhör dem som hellre är klädd så jag slipper frysa än jag ser snygg ut. (vet i och för sig inte vem som behöver se snygg ut när man går med hunden men ändå).
så igår kväll när jag gick med hunden var jag klädd efter väderleken vilken var kall och blåsig! så på med skidställ, vantar, ballaklava (rånarluva) och mössa på det - ooo så otäckt när det blåser i öronen.

antingen kan man se att tönten rastade hunden eller där är en som kan klä sig efter väder.
men det var uppenbarligen en kille som inte visste vad jag hade för motiv med att vara ute i mörkret.

han öppnade nämligen dörren till huset där mitt hundsällskap skulle komma från. och jag tänkte att jag kunde lika gärna vara inne och vänta så jag ropar - du, vänta jag vill också in där! varpå han skyndade sig genom och hann nästan stänga dörren. (men bara nästa, sån där tung och trög dörr till min lycka!! men ej hans =) så jag kom in och killen sprang upp för trapporna..

konstigt tyckte jag men sen tänkte jag vad han hade sätt . inte var det en liten söt tjej i kort kort. utan en gestalt med rånaluva som kommer med en schäfer i mörkret. så ok att han sprang upp i trapporna - men jag log! inte ofta tisma och och lyckas skrämma någon!!

så - en stund att minnas.

och kom ihåg:
som du är klädd blir du sedd =)


2 kommentarer:

  1. Underbart med kläder! Även jag använder jacka nu! =) // Nillan

    SvaraRadera
  2. du borde väl gjort det, men jag kan se dig framför mig som en michelingubbe med 7 luvtröjor!

    och du jag har kjol på mig nästan var dag - rätt kul att klä sig när man gått i mysbyxor 1 år =)

    kram

    SvaraRadera