torsdag 7 juli 2011

otäcka känsla...

idag var jag med om en ny upplevelse som jag inte vill göra om. det handlar egentligen bara om att vara sist i affären...

var på willys och handlade inför namnfesten på söndag.

kom dit i god tid tyckte jag men vipps så var klockan någon minut i 21 och lamporna började släckas. detta var då inte det otäcka, varken för att jag är mörkrädd eller för att det blev helt mörkt..
men jag kände stress i hela kroppen. stress för jag ville inhandla det som stod på listan och jag ville inte vara sen för de som jobbar. ville inte störa deras arbetstid eller än mer störa deras fritid. för efter 21:15 får de inte betalt och då ska de ha räknat kassan också... jag vill ju inte vara den som gör att de får jobba över gratis! för det hade inte jag velat.
sen när jag skulle betala blev det lite strul.

packade i kassarna snabbt (ihop med en annan kvinna men hon verkade då inte stressad det mindsta!) och kom på att jag glömt tandkräm. men men. har ju mer hemma men tänkte köpa en ny sort så det inte isar i tandhalsarna... oj vad det känns som om jag blivit gammal när jag måste ha specialtandkräm! men så är det.

vad lärde jag m ig av detta?
handla i tid!
nu handlade jag i och för sig flera dagar innan men inte flera timmar innan =)
ting!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar