söndag 27 juni 2010

dagen som gått



idag har varit en sån där riktigt skön dag som man längtar efter resten av året!
åt en god frukost (i och för sig satt vi i köket idag och inte på stummis)
åkte till stallet och släppte ihop våra hästar med en ny häst. william äger stället där ute, beter sig som en kung och förklarade för de andra hästägarna vad hästanra gjorde! skrattade så!
åkte till mamma och pappa där jag planterade om tomaterna medans mamma och william sköt höjdare!
lunch i form av spagetti och köttfärsås intogs under parasoll. gottigt. efter låg jag på en madrass i solen. för william var ändå hos mamma, de läste böcker,spelade spel och hittade på sagor. allt för att vara i skuggan de varmaste timmarna så han slipper få de farliga strålarna på sig.
han tackade nej till glass för att han ville ner till stranden på em. och ner till långöbeach gick vi. william körde mammas och pappas gamla vagn full med sandleksaker och lite frukt till fika. och vilken eftermiddag! karin med familj var också där. kul att se alla fyra barnen leka =) så nu bokades det middag igen! karin föreslog att hon gör maten och jag gör efterrätten. och den beställde hennes son - kladdkaka med hallongrädde! hans favorit!
hem och åt lite kvällsmat innan det bar av till stallet för 4hjulingsåkning! men idag satt vi alla tre på fordonet... oj oj vad vi skrattade - hoppar över lisseberg i år!
nu väntar en kopp te och JAG ÄR SÅÅÅ FÖRBANNAT SUGEN PÅ GODIS SÅ DET BLIR DET NOG OCKSÅ!!!! samt läsning ur boken som legat på ide ett tag!


tjingeling!

ps. nu öppnades gott&blandat...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar