torsdag 3 juni 2010

thaibesök

gottigt. JAg har alltså i inte varit i thailand över dagen utan jag och den inre cirkeln (hot och våldare) var på royal thai och åt och runda om magen. alltid gott! inte varje dag vi träffas. känns på något sätt lite som bonus. vi pratar om dittan och dattan, skvallrar och berättar historier men har även en djupare relation och pratar och öppnar oss om sånt man inte gör med andra. förmodligen för att vi inte umgås privat utanför denna "cirklen" och inte har genensamma vänner heller. utran det är bara VI. en skön sammansättning av olika karaktärer!

ute hos hästen när solen sken som mest och red, men sällskap av ola på 4hjling och tisma sprang för glatta livet som vanligt!

nu är även blommorna uppe på balkongen (olas förtjänst) och relaxhörnan ut mot söder är också fixad =) hade alla målen där ute idag! kanske är sommaren här för att stanna =)

vill ni se relaxhörna gå in på vår bilddagbok!

imorgon blir det hotellfrukost. Vi ska bjuda Jess och Johan på scandic som tack för hjälpen med hunden eller för att gratta för Vince eller helt enkelt för att det är trevligt. finns det bara bacon blir jag nöjd!!

tjingeling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar