lördag 26 juni 2010

länge sen nu...

LÖVMARKNAD
efter jobb gick familjen eitremwalter en runda runt stummis. men sen gick vi upp så jag också fick gå på lövis. inte för att det egentligen är så mycket att vara på men det är ändå en tradition! biggaråer (anter att det är mycket svenskt skrivet av en som inte kan stava men antar att ni förstår...) och jordgubbar är ett måste =) sen blev det också den årliga kräftskjärtsrulle!
paus för superbajsare behövde hjälp!!!
william har förresten varit blöjfri ett tag nu! allt slit tjat lockande och pockande och mutande gav belöning. vi var så nära förra sommaren att få honom blöjfri men inte så lätt när man har varannan vecka...
sed blev det endel karusellåkande - vuxna fick ju åka med gratis! och intog vår kvällsmat gjorde vi också framför karusellerna... första pakett!
MIDSOMMAR
firades i goda vänners lag i frilevstad. en mycket trevlig lgh och härlig bakgård där det stod ett stort fint partytält!
Det bjöds på sill i olika smaker och givetvis matjesill också! matje nypotatis gräddfil och gräslök är det ända som är ett måste! men sen vilken god jordgubbstårta. choklad med daim i och sen jordgubbsmouse uppepå! mmmm
willam hjälpte mattias att spika ihop korset till midsommarkransen och sen gick vi flickor och william iväg och klippte löv och blommor (typ hundkex och långt gräs!)
fin blev stången och endel dans runt!
helt enkelt en trevlig em och kväll!
tyvärr så tog batteriet i kameran slut så värst mycket bilder blev det ej och kameran blev dessutom kvar hos s & m.

Nu ska vi ut och äta frukost på stummis. så dax att packa ner lite och och en filt att sitta på... =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar