måndag 26 oktober 2009

full fart

och så har lille gullungen och energiknippet kommit hem igen. härligt att se honom skina upp och utbriska med ett skrik iaaaa och ovven =) vad då vara prioriterad högt upp på listan! härligt!
det nästan sprutade ut energi ur öronen på honom! hen viste inte riktigt hur han skuklle få ut allt på en gång. härligt att han inte var sjuk som vi hade fått besked om tidigare. men vem vet, det kanske kommer för han hostade lite.
olas föräldrar var här en stund. de hade köpt bla tröja och byxor.
gick en runda runt stan med helena och chili. gladare hund än han finns nog ej. han riktigt tjuter av lycka och tisma morrar tillbaka. hoon är ej förtjust i slynglar! hon vill helst att hundar ska vara så där riktigt tråkiga. men det är hon det...
lagade trattkantarellsoppa med ädelost och äkta vispgrädde - kan ju ej bli fel då! ska bjuda dem i gruppen på lunch i morgon efter vi har varit i kalshamn. ska på möte på gameport och träffa en av våra handledare.
nu är det dax för tandborstning. anna sa till ola att william hade skrit hela natten så det är lika bra att lägga sig om så är fallet i natt också. men men. mycket som händer i en 2,5 årings huvud. och speciellt om man bor på fler ställen kan tänkas.

sov sött

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar