fredag 24 april 2009

kennel läger!

ska på hund/kennel läger i helgen! ska bli kul. men ack ack min stackars lill hund kommer nog få träningsvärk i huvudet - som inte har tränat på så länge =)
men anledningen att jag går är för att min lilla ANEANANE (Arn), som nu heter Elvis, kommer hit från Göteborg. detta är "min" lilla valp som såldes till göteborg när han var 7 månader, men fram tills dess var han min lilla guldklimp. sån cool hund men otroligt "mammig". ska bli kul att se hans reaktion/eller om han känner igen mig överhuvudtaget... ska aldrig mer ha en hund på det viset igen - på träning och socialisering. gör för ont i bröstet när jag lämnade honom. ville inte ens träffa de nya ägarna, om det skulle vara så att jag ej tyckte om dem skulle jag ju inte unna göra något åt det ändå. det var ju elisabeth som sålde honom. och de tycker att han är VÄRLDENS BÄSTA HUND  så då vet jag att han fått det bra =)
egentligen börjar det idag, men student som jag är, är det en tillräcklig ekonomisk belastning med lördag och söndag. 
så nu blir det inget mer bloggande för nu väntar hundar i överflöd, natur, god mat men framförallt "skitpratet" på kvällen och mellan träningarna! ska bli kul att träffa alla igen =)

tjingeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar