tisdag 14 april 2009

vilken dag =)

ligger och myser med alla gjuren i sängen. borde sovit för ett bra tag sedan . klockan börjar närma sig 01.30 och jag tänkte läsa lite mail och förbereda imför mötet i morgon.. får se hur mycket jag gör..
har haft tjejmiddag idag - alltid lika trevligt. idag var vi bara fyra, istället för sex. men så fantastiskt kul trots åldersskillnaden. allt mellan 23 och 65!! evy brukar alltid bjuda på extrema middagar. men idag blev det grillad korv på balkongen. hade i och för sig förrätt och efterrätt också (har aldrig tidigare haft förrätt till grillad korv tidigare, men men...) samt godit, natur godis och nötter av olika slag. frukt och kaffe också givetvis men vinet öppnade vi aldrig. bytte meny sent idag och hade tänkt att ha vin till middagen - men passar ej så bra =)
har en liten pakt och säger att det som sägs här stannar här och så har det varit de sista 2,5 åren. så skönt att prata av sig med vänner man inte vanligtvis umgås med och inte har samma vänner som sig själv. låter kanske lite märkligt men är skönt! en av tjejerna hade varit med om liknande som jag är just nu. det löste sig till slut och nu är allt "frid och fröjd" känns skönt och tror verkligen på ett "bra" slut och en fantastisk början för oss alla i det nya. framtiden är här för att lysa på oss alla =)
man ska leva livet så länge man kan!
härlig härlig dag=)
snart är det jobb!
sov sött =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar