lördag 15 augusti 2009

ååå

nu börjar allt bli riktigt bra här hemma. 
lite i taget så blir det kanon! har köpt nya växter och lika dana krukor som var i tv rummet. enhetligt =) men måste plantera om min fikus inom det närmsta för att den inte ska dö...

sen vet jag inte riktigt vad vi köpte mer på ikea... inga ljus och servetter denna gång i vilket fall! men ändå så gick det på strax över 2000 kr?! ikea har verkligen lyckats men sitt koncept - när man kommer dit tror man att man behöver det mesta! attans =) 
blev så roliga grejer som nya sopsorteringskärl, vaser, ramar. det kommer verkligen bli kalas!

hann rida en liten runda precis som vanligt på min lilla prins. och det är snart dax för en liten tur till om det ej blir för varmt... men innan dess ska frukosten mer - magen kurrar - och sen en runda till bejers ( eller hur det stavas). ola och jag har startat ett projekt. vi ska måla och snickra!! ni är välkomna om två veckor och se hur resultatet blir =)

oj, jo vi stannade till hos systeryster i kalmar när vi ändå var där. viggo skulle visa sin tjejkompis krokodilen idag. sprallig och glad skitunge med fulla av bus i som vanligt! och ebba mest, ja vad gjorde hon. åt och kröp i kapp med bollen som viggo rullade. bollen vann var gång men jisses vad hon rör sig snabbt =) ett litet monster enligt sofia!

på återseende

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar